Omschrijving

Verhuur Lasapparaten

De verhuur van lasapparaten behoort bij Rustbuster tot de mogelijkheden. Goed gereedschap is het halve werk! Maar als u slechts af en toe een lasapparaat nodig heeft kan de aanschaf ervan bezwaarlijk zijn. In dat geval kunnen wij u helpen met de verhuur van lasapparaten en de bijbehorende gereedschappen. Wij verhuren overigens alleen apparaten die in nieuwstaat verkeren. Dat werkt beter en is wel zo veilig.


De minimale huurperiode is een dag. Dat wil zeggen: vandaag halen en morgen terugbrengen. 
Voor de wat grotere klussen is er het weekend. Afhalen kan dan al op vrijdagmorgen, terugbrengen op maandagmiddag. Dat is dus bijna vier hele dagen! 
Werk je liever door de week? Dan is de huurperiode werkweek ideaal (maandag halen, vrijdag terug). 
Een volle week is ook mogelijk. De huurperiode gaat dan in op een willekeurige dag en eindigt acht dagen later. Dus bijvoorbeeld van dinsdag tot en met de volgende week woensdag. De huurbedragen staan in de tabel hieronder. 
Buiten de huur betaalt u nog een vergoeding voor het verbruik van gas en lasdraad. Bovendien kunt u bij ons tegelijkertijd slijpschijven, las handschoenen en andere materialen die u nodig heeft bij uw roestoratiewerk aanschaffen. 

Verhuur tarieven
Soort apparaat Dag Weekend Werkweek Week Borgsom
TECNA 7902 puntlasapparaat
(uitsluitend 400 Volt beschikbaar)
€ 125 € 160 € 475 € 595 € 400
MIG/ MAG  (ca 150 Ampère)
230 Volt Mig/Mag (CO2) lasapparaat
€ 95 € 142.50 € 450 € 570 € 250
Pons/verzettang € 5 € 10 € 15 € 20 € 50
Automatische lashelm € 5 € 10 € 15 € 20 € 50

 

  • Andere types lasapparaten op aanvraag
  • Gasverbruik wordt als volgt in rekening gebracht: € 10 per kwart fles of deel ervan, het minimumbedrag is € 10,-. 
  • Een hele fles (10 liter, 200 bar) is goed voor circa 8 uur continu lassen.
  • Lasdraad: € 25 per rol van 5 Kg, minimumbedrag € 5. U zult meestal niet boven het minimumbedrag uitkomen.
  • Las handschoenen: Deze worden om hygiënische redenen niet verhuurd maar voor € 5,- verkopen wij u een paar gloednieuwe soepel leren las handschoenen. Deze prijs geldt alleen in combinatie met de verhuur (normale prijs € 7,50).
  • Las tangen: er zijn diverse soorten klemmen, las- en grip tangen voorhanden. Vraag naar de beschikbaarheid.

Interesse?

Bel met 0318-613233 voor beschikbaarheid en reserveren. Of mail naar info@rustbuster.nl


Huurcondities:

Geldig legitimatiebewijs verplicht. Bij afhalen dient u de borgsom contant te voldoen. Bij terugbrengen ontvangt u de borg na aftrek van de huursom en verbruikskosten terug. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.


Schade:

De apparatuur die u van ons meekrijgt verkeert altijd in nieuwstaat. U bent verantwoordelijk voor het correct gebruik van de apparatuur. Schades zullen aan u worden doorberekend. Onverhoopt geconstateerde manco's of gebreken dienen onmiddellijk te worden gemeld.

 
Afhaaladres:

Apparatuur dient zelf in Veenendaal te worden opgehaald en teruggebracht. De routebeschrijving naar onze werkplaats vindt u hier. Let op: Afhalen en terugbrengen alleen op afspraak!


Netspanning:

De meeste verhuurapparaten zijn geschikt voor 220/230 Volt. Een randgeaarde contactdoos is noodzakelijk. Zekering minimaal 16 Ampère. De krachtstroom apparaten zijn voorzien van een 16 Ampère vijfpolige CEE-steker.


Veiligheid:

Wij gaan er van uit dat u voldoende bekend bent met de risico's verbonden aan laswerk. U bent zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van u zelf, omstanders en de werkomgeving. Lees ook de richtlijnen voor veiligheid elders op deze site.