Omschrijving

Compressoren kopen

Al onze compressoren zijn van Europees fabrikaat en geschikt voor hobby en semi-professioneel gebruik. Naast de modellen op deze pagina, kan Rustbuster nog diverse andere types leveren. Bel ons voor meer informatie. Rustbuster levert ook een compleet pakket aan luchtleidingsystemen, luchtgereedschappen en toebehoren. Alle apparaten hebben ieder een verschillende tankinhoud en maximale keteldruk. Die overzichten kunt u hieronder vinden.

  • Compressor 24 Liter
  • Compressor 50 Liter
  • Compressor 100 Liter
  • Keteldruk 8 bar
  • Keteldruk 10 bar

Mobiele compressor

Al onze apparaten zijn erg mobiel, waardoor u het apparaat makkelijk kunt verplaatsen. Dit assortiment zijn slechts verschillende opties, bekijk de webshop of neem telefonisch contact op om het gehele aanbod te weten te komen. Regelmatig verschijnt er een compressor aanbieding, zodat u nooit teveel betaalt. Bovendien heeft Rustbuster een compressorolie voor het onderhoud van het apparaat. 

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of kom langs in onze winkel. In de showroom kunt u rustig de compressoren bekijken en eventueel uitproberen. Hopelijk tot ziens!

Compressoren   Compressoren    Compressoren    Compressoren    Compressoren