Omschrijving

Klantenservice

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. De klantenservice is bereikbaar tijdens de openingstijden van de winkel.
Lees voordat u ons belt de advies en informatie pagina's, daar vind u vaak antwoord op veelgestelde vragen.

De klantenservice bij Rustbuster wordt 'bevrouwt' door Romy.  

Bloed kruipt waar het niet gaan kan en zo vond ze haar weg naar het kantoor en de winkel van Rustbuster waar ze dagelijks contact heeft met klantenvragen in de eerste lijn. Auto's en alles wat rolt is één van haar passies. Eén van haar uitdagingen is logischerwijs tevreden klanten en daarvoor zet ze zich volledig in.

 

Hoe gaat dat bij Rustbuster?

U bent weer van harte welkom in onze winkel van Rustbuster te Fokkerstraat 26 in Veenendaal tijdens onze openingstijden. Hiervoor hoeft u geen afspraak meer te maken, wij zien u graag weer tegemoet in onze winkel.
U kunt ook nog steeds via onze webshop een bestelling plaatsen. Mits op voorraad kunt u uw bestelling al na een uur op afspraak afhalen. Hiervoor zult u een bericht krijgen zodra uw bestelling klaar staat bij Rustbuster om af te halen.
Heeft u een vraag die deze regeling niet dekt dan kunt u ons altijd even mailen, appen (06-42080930) of bellen (0318-613233)

Onze openingstijden zijn:

  • Maandag t/m Vrijdag van 9;00 uur tot 17;30 uur.
  • Zaterdag's GESLOTEN.

Levertijd van  online bestellingen

Door de coronacrisis hebben we soms nog temaken met tekorten aan grondstoffen van een aantal producten en toelevering van producten die via containers te kort langer onderweg zijn dan normaal. Hierdoor kan het voorkomen dat de levering van uw bestelling vertraagd is. Ook bij onze toeleveranciers hebben wij te maken met langere levertijden. Onze excuses hiervoor, wij doen hier alles aan om uw bestelling z.s.m te kunnen laten bezorgen. Bestel dus op tijd uw producten! Of kom naar onze winkel aan de fokkerstraat 26 te Veenendaal.